Muziekindustrie Alfabet
Het alfabet voor mensen die graag in de muziekindustrie willen werken, maar geen tijd hebben om een opleiding Music Management te volgen. De lijst is absoluut niet compleet, maar als je dit alfabet even grondig doorneemt, heb je in elk geval alvast de meest voorkomende dingen onder de knie.

Ja, ook wij krijgen het Spaand benauwd als er iemand op een bruiloft een grappig bedoeld alfabet over het bruidspaar begint. Toch kan een alfabet best nuttig zijn. Bijvoorbeeld voor mensen die graag in de muziekindustrie willen werken, maar geen tijd hebben om een vierjarige opleiding Music & Entertainment Management te volgen bijvoorbeeld. Bij elk muziekberoep horen tientallen specifieke vaktermen, dus compleet is de lijst absoluut niet, maar als je dit alfabet even grondig doorneemt, heb je in elk geval alvast de meest voorkomende dingen onder de knie.

Wil je het volledige artikel lezen? Klik op receive the full article, vul dan je e-mailadres in en ontvang de volledige lijst.

(Tip! Gebruik gmail of hotmail voor de snelste verwerking. Bij andere providers kan wat vertraging in de verwerking optreden. Mocht je hiermee te maken krijgen, neem dan contact met ons op)

x

Muziekindustrie Alfabet